20 Aralık 2012 Perşembe

BIÇAK SIRTI, Tess Gerritsen

BIÇAK SIRTI, Tess Gerritsen
BIÇAK SIRTI
Tess Gerritsen
Yazarın Rizzoli & Issles serisi haricinde, bağımsız bir roman olarak okuduğum ilk kitabıdır. Ortalamanın az üstünde bir roman. Vakit geçirmek için okunabilir.

Kate, bir hastanede Anestezi uzmanı olarak çalımaktadır. O gün, aynı hastanede hemşirelik yapan ve Kate'in sevdiği bir kadın ameliyat olacaktır. Ameliyata hazırlıklar gayet güzel başlamıştır. Tüm veriler, hastanın lehine görünmektedir. İşinde profesyonel olan Kate, sevdiği bu kadın için fazladan özen göstermektedir. Ameliyet başlar... Kate'in, Dr. Guy'ın direktifiyle enjekte ettiği bir solüsyondan sonra, hasta aniden kriz geçirir. Hasta ölmüştür. Ölüm sebebi ise, kalp krizidir. Dr. Guy ve ameliyathanedeki diğerlerinin gözleri, Kate'in üstündedir. Üzerinde parafı olan EKG'de hastanın kalp ritminin iyi olmadığı görünmektedir. Ama Kate bunu kabul etmez. Kate kontrol ettiğinde EKG normal diye diretir. Bir dikkatsizlik yaptığı düşünülen Kate, suçlu sandalyesinde yerini alacaktır. Karşısında ünlü ve doktorlardan nefret eden bir avukat vardır: Avukat Dave...

Kendi ayakları üstünde durmayı seven, onurlu bir kadın olan Kate, kendi başını kendi kaşıyacaktır. Peş peşe işlenen cinayetler ve umulmadık aşk öyküsüyle, Bıçak Sırtı sizi de heyecanlandıracaktır.

* Diğer kitap yorumları için tıklayınız.

 

Hiç yorum yok: